main logo
30260

Candu, dezamăgit de reacțiile moldovenilor după accidentul în care a fost implicat Dodon

După accidentul produs ieri pe traseul Strășeni-Călărași, în care a fost implicat Igor Dodon și câțiva membri ai familiei sale, președintele Parlamentului, Andrian Candu, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Candu, dezamăgit de reacția moldovenilor după accident

„Am discutat cu dl președinte Dodon ca să mă asigur că este bine după accidentul auto în care a fost implicat. Dincolo de competiția politică, indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit. Trecem printr-o criză de moralitate când lupta pentru putere este pusă mai sus decât compasiunea și omenia.

Personal, am trecut printr-o tragedie în familie legată de un grav accident auto. Recuperarea a fost grea, dar posibilă datorită susținerii de care am avut parte.

În istorie țările și societatea s-au dezvoltat și au avut salturi calitative numai împinse de emoții pozitive și încredere. Dezvoltarea statului nostru și a noastră ca societate este posibilă numai prin toleranță, respect reciproc și grijă. Indiferent că acesta este Președintele Republicii Moldova, cei 7 cetățeni turci și familiile lor sau alți oameni, compasiune, înțelegere și respect trebuie sa fie pentru toți.

Dle Președinte Dodon Igor, recuperare cât mai grabnică. Sănătate familiei și celorlalți implicați în accident.", a scris speakerul Parlamentului.

Amintim că Igor Dodon și alți membri ai familiei sale au fost implicați astăzi într-un accident rutier, pe traseul Strășeni Călărași. În urma impactului, mașina șefului statului s-a răsturnat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării