main logo
515

Candu: Arena Chișinău va avea hotel și un Aqua Park și va funcționa 24/24

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a prezentat astăzi în plenul Parlamentului proiectul de modificare a destinației terenului de la Stăuceni unde urmează să fie construită Arena Chișinău. Acesta a adăugat că pe lângă arena propriu-zisă vor fi și multe alte spații destinate diferitor activități, inclusiv un Aqua Park.

Candu: Arena Chișinău va avea hotel și un Aqua ParkCandu: Arena Chișinău va avea hotel și un Aqua Park

„Arena Chișinău va servi pentru organizarea evenimentelor sportive și culturale. Va mai avea anexat o piscină olimpică, centre pentru copii, inclusiv un Agua park, hotel, astfel încât să funcționeze 24 de ore din 24, 12 luni pe an” a declarat Candu.

Speakerul Legislativului a mai adăugat că dacă în luna iulie vor fi demarate lucrările de construcție, acestea ar putea fi încheiate într-un an de zile. Referindu-se la faptul că pe terenul de la Stăuceni în prezent sunt plantați mai mulți copaci, Candu a menționat că aceștia sunt bolnavi, scrie agora.md.

„Cât privește pomi de măr și altele, livadă, trebuie să spunem că pe cele hectarele pe care va fi nemijlocit Arena, rapoartele arată că nu plantațiile nu pot fi exploatate mai departe. Pomii sunt bolnavi”, a mai adăugat democratul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării