main logo
529

Când vor funcționa panourile dotate cu sisteme GPS montate în stații

Cele patru panouri electronice de afișare a timpilor de așteptare în stații vor fi funcționale peste o săptămână.

Când vor funcționa panourile dotate cu sisteme GPS montate în stațiiCând vor funcționa panourile dotate cu sisteme GPS montate în stații

Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei municipiul Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Potrivit edilului interimar, panourile informaționale sunt în regim de testare și au fost instalate de „Regia Transport Electric Chișinău", în cadrul unui proiect pilot de informare a călătorilor despre timpii de așteptare în stații a transportului public.

„Troleibuzele nr. 30 au fost dotate cu GPS. Timp de o săptămână acestea vor fi conectate. Proiectul pilot a costat 60 mii de lei. În viitor, ne dorim să extindem această inițiativă, întrucât este una utilă și necesară pentru cetățeni”, a spus Codreanu.

Panourile digitale informative, dotate cu sisteme GPS, primesc date la un anumit interval de timp de la troleibuzele aflate pe traseu, pentru actualizarea timpului real de așteptare în stații.   

Durata de așteptare a troleibuzului nr. 30, pe direcția tur, va fi afișată pe panourile electronice în stațiile: str. 31 August 1989, str. Ismail - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Dacia - bd. Traian și Aeroportul Internațional Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării