14 septembrie, 23:20
226
0
Când va fi inaugurată pictura murală de la podul de la Telecentru
14 septembrie, 23:20
226
0

Inaugurarea picturii murale de pe podul de la Telecentru va avea loc miercuri, 16 septembrie.

Astfel, The Moldovan Investment Agency, deţinător al brandului de ţară – Pomul Vieţii, Primăria Municipiului Chişinău şi Pretura sectorului Centru invită cetăţenii la evenimentul de inaugurare, sub podul de la Telecentru, la intersecţia străzilor Mioriţa şi Şoseaua Hânceşti, transmite Știri.md cu referire la tvr.md.

Evenimentul de lansare va avea loc în aer liber cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă necesare, având în vedere contextul pandemic.

Amintim că, pictura murală a fost creată în cadrul Campaniei Naţionale de relansare a Turismului Intern #NeamPornit

Aceasta reprezintă o simbioză dintre elementele brandului de ţară al Republicii Moldova - „Pomul Vieţii” şi flora şi fauna incluse în Cartea Roşie a Moldovei.

Pictura murală fost realizată de către artistul muralist Dmitrii Potapov, iar iniţiativa a fost realizată cu sprijinul Primăriei municipiului Chişinău.

Lansarea va putea fi urmărită Live pe pagina de Facebook a Agenţiei de Investiţii, dar şi pe pagina oficială a campaniei #NeamPornit:

Campania naţională #NeamPornit a fost iniţiată la sfârşitul lunii aprilie de Agenţia de Investiţii, partener de dezvoltare al sectorului turismului şi care promovează Moldova drept o destinaţie turistică cu experienţe autentice şi neexplorate. 

Iniţiativa are scopul de a stimula crearea ofertelor turistice locale şi creşterea consumului produsului intern, în contextul în care sectorul ospitalităţii a fost lovit dur de efectele pandemiei de COVID-19.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina web.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter