main logo
569

Când se închide cea mai mare Dioramă Feroviară din Moldova

Dioramă Feroviară cu cea mai mare suprafață din Republica Moldova își va închide ușile definitiv la sfârșitul lunii decembrie, motivul fiind lipsa de finanțare.

Când se închide cea mai mare Dioramă Feroviară din Moldova

La proiect au lucrat șapte persoane, reușind să realizeze o expoziție unică. Aceasta mai poate fi văzută până pe 31 decembrie, transmite Știri.md cu referire la Diez.

„Un proiect care a luat naștere dintr-o pasiune, la care au lucrat 7 persoane, dedicându-și tot timpul lor liber, au avut răbdare și perseverență, dar mai presus de toate credința și dorința de a realiza o expoziție unică pentru relaxarea și plăcerea oamenilor, însă, din păcate, acesta nu a avut priză la public.

Nu putem aprecia care a fost motivul, lipsa de publicitate sau lipsă de interes față de o asemenea expoziție, dar cert este că în țările dezvoltate în care există o asemenea expoziție publică trebuie să îți faci rezervare din timp, altfel nu o poți vizita. Este ultima lună în care îi așteptam și pe cei care nu și-au făcut timp pentru a o vizită, deși știau despre existența expoziției cât și pe cei care vor afla din această știre despre ea”, menționează autorii proiectului.

Expoziția poate fi găsită la adresa: Str. Vadul lui Vodă 21/1.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării