main logo
1166

Când poate fi admirat spectacolul de lumini al havuzului muzical

Havuzul muzical, care a fost inaugurat ieri în scuarul fostului cinematograf „Iskra” din sectorul Botanica, nu lucrează non-stop.

Când poate fi admirat spectacolul de lumini al havuzului muzical

Pe parcursul zilei, apa este conectată periodic, la fiecare jumătate de oră, fără iluminare și muzică, precizează pe Facebook deputatul Ion Ceban, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

Fracțiunea socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău se laudă că renovarea acestui havuz s-a făcut datorită lor, din banii Primăriei.

Apa la havuz curge în următoarele intervale de timp, la jumătate de oră: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00. Abia la ora 20:18 se conectează muzica și lumina.

„Spre regret, Chișinăul nu este Barcelona, dar avem și noi un mic havuz „Montjuic”. Haideți să avem grijă de el și să ne bucurăm de buna dispoziție pe care o creează”, a îndemnat Ion Ceban.

Renovarea havuzului a făcut parte parte din proiectul de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor”. Lucrările de reparație a artezianului au costat 3,6 milioane de lei, banii fiind alocați din bugetul municipal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării