main logo
742

Campania Nepoți de Crăciun: Cum puteți face fericită o bunicuță

De 7 ani este stabilită în Germania, dar a creat și gestionează de la distanță o orgainazție de caritate, acasă, în Moldova. Una dintre campaniile care se desfășoară în fiecare iarnă este „Nepoţi de Crăciun”.

Campania Nepoți de Crăciun: Cum puteți face fericită o bunicuțăColaj: Știri.md

Moldovenii din diasporă, dar și cei din țară se mobilizează și adună daruri pentru bătrânii rămași singuri, transmite Știri.md.

Moldoveanca Tatiana Rusu-Jizdan, fondatoarea organizației de caritate, a oferit detalii despre campanie, în cadrul emisiunii Telemagazin de la Canal2.

„Campania continuă cu mai multă dăruire. Lumea este receptivă. Avem un număr de bătrâni care fac parte din proiect. La moment sunt 178. Dacă donațiile întrec acest număr atunci noi luăm la nimereală beneficiarii, mergând prin sate, văzând starea lor. Anul trecut am ajuns la 300 de persoane și anul acesta, datorită implicării unor organizații, sper să ajungem la mult mai mulți. 

Anul trecut, 90% din donații au venit din partea diasporei române și moldovenești. Anul acesta văd o implicare activă și la noi acasă. Am prins încrederea oamenilor și i-am sensibilizat”, a relatat Tatiana Rusu-Jizdan.

Cei care doresc să se implice pot accesa profilul de Facebook al Tatianei sau pagina campaniei de pe MCharity.

Citește și: Mobilizare până la Crăciun: Cum poți face un bătrân fericit

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării