main logo
898

Campania de Paşte Dăruim din inimă, în plină desfășurare

Campania de Paşte „Dăruim din inimă”, organizată de moldovenii din oraşele canadiene, Ottawa, Toronto, Montreal, Vancouver şi Calgary în parteneriat cu Radio Moldova, continuă.

Campania de Paşte Dăruim din inimă, în plină desfășurare

Zilele trecute, complicii noştri au ajuns în satul Drăguşeni, Străşeni, în familia Bălăţel-Bucur, care creşte şi educă şapte copii, transmite Știri.md cu referire la trm.md.

„Pandemia a scos la iveală şi mai mult săracia, iar cei care suferă de lipsuri sunt copiii din familii numeroase cu venituri mici.

Ne-am unit forţele pentru a aduce puţină bucurie acolo unde e nevoie de ea”, menţionează jurnalista, autoarea şi coordonatoarea campaniei de caritate moldo-canadiene, Ludmila Alexei.

Din cauza lipsei unui calculator, copiii au asistat pe rând la orele online, folosindu-se de telefoanele mobile. „Am bucurat prima familie cu cele necesare.

Familia a beneficiat de un calculator nou cu achitarea Internetului pe mult timp înainte şi cu produse alimentaţie preponderent de la producătorii autohtoni”, mai afirmă Ludmila Alexei.

Familia Bălăţel-Bucur a mulţumit diasporei din Canada pentru darurile oferite. „Mulţumim diasporei din Canada pentru ajutorul acordat.

Vă mulţumim pentru ajutorul care-l acordaţi oamenilor.”

Suma donaţiei spre care se tinde este de 150.000 de lei, iar până în acest moment s-au acumulat peste 140.000 de lei. 

De ajutor vor avea parte mai multe familii din raioanele Străşeni, Nisporeni, Hânceşti, Dubăsari, Ialoveni, Râşcani, Briceni, Drochia, Cantemir, Ştefan Vodă şi Floreşti.

Campania „Dăruim din inima” va finaliza în preajma Sărbătorilor de Paşte.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării