main logo
1638

Calvar într-o școală din Ialoveni: Profesorii insultă și lovesc elevii

Scenele de violență sunt la ordinea zilei într-o școală din Moldova.

Calvar într-o școală din Ialoveni: Profesorii insultă și lovesc elevii

Cel puțin așa spun părinții, revoltați că micuții lor sunt agresați constant. Sunt umiliți cu cuvinte urâte, sunt trași de păr și loviți cu capul de mese, transmite Știri.md cu referire la timpul.md.

Iată dezvăluirile unui părinte, care a dorit să-și păstreze anonimatul, pentru curaj.tv:

„Avem copii în clasa a II-a, or. Ialoveni. Profesoara V. Gusac numește copiii cu cuvinte urâte, îi lovește cu capul de masă, și îi trage de păr pe copii… Am vorbit cu profesoara, dar fără de succes, mulți copii se plâng… Profesorul A. Salari îi pișcă de piele până rămân urme vinete, un copil se plânge că îi îndoaie degetele! Noi părinții nu știm ce sa facem, dacă mergem la director, Valentina Secara, rezultate nu sunt, mergem la poliție, la fel… Unde să ne adresăm ca să fim auziți, ce ne propuneți? Sau noi părinții să începem să luăm măsuri, să îi tragem de păr pe profesori, să îi lovim și noi cu capul de bancă, să le învârtim degetele, poate așa vom fi auziți!?”, este mesajul părintelui.

Solicitat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Ialoveni a declarat că la poliție nu este înregistrat niciun caz de violență la școală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării