main logo
817

Calendarul tuturor examenelor de Bacalaureat 2018. Când se dă startul

Absolvenții de liceu intră pe ultima sută de metri înaintea examenului de maturitate care îl reprezintă Bacalaureatul.

Calendarul tuturor examenelor de Bacalaureat 2018. Când se dă startulCalendarul tuturor examenelor de la Bacalaureat 2018. Când se dă startul

Primii care vor intra în focul examenelor sunt alolingvii, care vor da proba la „Limba și Literatura Română” pe data de 5 iunie, conform ordinului semnat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, publicat în 14 noiembrie 2017.

Pe 8 iunie vor fi examenile la limba de instruire, iar pe 12 iunie absolvenții vor susține probele la limba străină, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

Pe 15 iunie sunt programate o altă serie de examene. Absolvenții liceelor cu profil real vor susține probele la disciplina matematică, iar, în funcție de profil, elevii care au terminat studiile în licee cu profil umanist arte și sport vor fi examinați la istorie, arte și sport.

Pe 19 iunie vine rândul ca alte discipline să devină probe de Bacalaureat pentru absolvenți. Este vorba de examenele la disciplinele școlare propuse la alegere, mai exact geografie, biologie, fizică, chimie, matematică, istorie și informatică.

Examenele de Bacalaureat se vor încheia cu probele susținute la limba ucraineană/bulgară/găgăuză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării