main logo
8479

Călătorie de groază cu un autocar de pe ruta Bulgaria - Moldova. Pasagerii, speriați

Pasagerii unui autocar cu două etaje de pe ruta Bulgaria-Republica Moldova sunt nemulțumiți de comportamentul, după părerea lor inuman al șoferilor, dar și a însoțitoarei de bord.

Călătorie de groază cu un autocar de pe ruta Bulgaria - Moldova

Potrivit lor, șoferii ar fi mers cu o viteză excesivă și nu ar fi oprit deloc de la vama din Bulgaria până la vama din Moldova. Autocarul a ajuns în RM în seara de 18 septembrie. O pasageră ne-a povestit cum a decurs călătoria, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

”Șoferul avea viteză mare, în România era cât pe ce să ne răsturnăm de două ori. Oamenii din autocar rugau șoferul să micșoreze viteza, acesta însă continua să apese pe accelerator. Din vama bulgară și până la acea din Moldova, nu au vrut să oprească pentru ca oamenii să meargă măcar la wc, ei, însă opreau ca să-și ia de mâncare sau să fumeze. Pasagerilor li s-a făcut rău, erau speriați din cauza vitezei. Însoțitoarea de bord stătea lângă șofer și râdeau și vorbeau tot drumul, chiar dacă ea nu trebuie să-i distragă atenția. Atât șoferul, cât și ghidul s-au comportat cu noi ca cu niște animale. De data aceasta am avut noroc și am scăpat cu viață, dar dacă șoferii vor continua să meargă cu așa viteză, ar putea omorâ oameni”.

Pasagera ne-a mai povestit că, inițial, trebuiau să meargă cu un alt autocar, însă, acela s-a stricat și au mers cu acesta. Cel mai probabil din această cauză șoferii erau enervați și au avut un astfel de comportament.

Femeia a declarat că se va adresa cu o plângere la administrația rutei, dar și la poliție, pentru ca comportamentul șoferilor să nu rămână nepedepsit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării