main logo
664

Câinii Poliției de Frontieră din Moldova, premiați în Bulgaria

Patrupezii Poliției de Frontieră au cucerit printr-o prestație de excepție nu doar atenția iubitorilor de câini, dar și a specialiștilor chinologi europeni.

Câinii Poliției de Frontieră din Moldova, premiați în Bulgaria

Atillo, Tyyna și Larry alături de polițiștii de frontieră Nichita, Andrei și Iurie, au înscris cele mai bune rezultate în majoritatea concursurilor din cadrul „Săptămânii Chinologice Europene”. Evenimentul a fost organizat în orașul Burgas, Bulgaria, și a reunit la întreceri circa 100 de câini, de diferite rase, din șapte țări, transmite Știri.md.

Ciobănescul german Atillo a obținut calificativul de cel mai inteligent, arătos și frumos câine la concursul expozițional. La fel, Atillo a prezentat un punctaj bun la probele de demonstrație a capacităților de serviciu – ascultarea și prinderea infractorilor.

”Cuplul” de begieni-malinois, Tyyna și Larry, a fascinat specialiștii chinologi ca pereche pentru reproducere, dar și energia și corectitudinea în îndeplinirea comenzilor. Individual, patrupedul Larry s-a învrednicit cu titlul de vicecampion european pentru iscusința la reținerea infractorului, îndeplinirea cu exactitate a indicațiilor inspectorului-chinolog și interacțiunea cu acesta.
Susținere și o apreciere înaltă patrupezii au obținut-o de la un specialist din Spania, care a avut rolul de ”infractor” în cadrul probelor.

În ultima zi de concurs, primarul orașului Burgas a ținut să urmărească prestația patrupezilor Poliției de Frontieră din Republica Moldova, cei din urmă venind cu un program interesant ce a redat momente din activitatea de frontieră.



Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării