main logo
54851

Cadouri de Crăciun pentru gemenii din Ungheni rămași fără mamă

Cazul mamei de 25 de ani din Ungheni, care a murit la naștere după ce a adus pe lume gemeni, a devenit strigător la cer, iar oamenii cu suflet mare s-au mobilizat pentru a ajuta familia tinerei.

Cadouri de Crăciun pentru gemenii din Ungheni rămași fără mamăColaj: știri.md

Bloggerița Valeria Făinescu împreună cu familia sa și alți tineri activi pe Instagram s-au mobilizat și au fost la familia gemenilor rămași fără mamă pentru a le oferi susținere și a le aduce căldura sărbătorilor de iarnă care se apropie, transmite Știri.md.

Tinerii i-au adus familiei un brăduț, jucării, produse de îngrijire pentru bebeluși și mai multe cadouri.

Tinerii au promis că nu vor uita de această familie și vor mai veni în vizită. 

Totodată, aceștia au îndemnat internauții să nu fie indiferenți și contribuie și ei cu ce pot pentru a ajuta gemenii rămași fără mamă.

Cei care vor să ajute familia îndurerată o pot face prin transfer:

MD98VI022331010000547 EUR

Numele beneficiarului: BUCA VICTOR (soțul femeii decedate)

ADRESA: UNGHENI S. MĂCĂREȘTI

Știri.md amintește că femeia a intrat în moarte clinică, așa că pe 20 octombrie a fost transferată de urgență la Spitalul Clinic Republican din Chișinău, însă pe 21 octombrie a decedat.

Acasă, femeia mai avea o fetiță de patru anișori, iar toată greutatea și durerea a rămas doar pe soțul acesteia, care urmează singur să-și crească cei trei copii.

Rudele, prietenii și cunoscuții s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe bărbat, iar Ministerul Sănătății a inițiat o anchetă de serviciu la Spitalul Raional Ungheni pentru a vedea circumstanțele în care a fost posibilă agravarea stării de sănătate a femeii, dar și decesul acesteia, întrucât rudele susțin că vinovat ar fi medicul care a primit nașterea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării