main logo
4558

Cadoul pregătit pentru soț i-a adus o amendă la vama Sculeni

Pasibilă de cercetare penală este o soție ingenioasă, care a dorit să-și surprindă soțul cu un „cadou” inedit. Aceasta a făcut rost de o carte de identitate românească prin intermediul unui necunoscut contra sumei de 50 euro.

Cadoul pregătit pentru soț i-a adus o amendă la vama Sculeni

„Cadoul” vizibil contrafăcut a fost depistat și ridicat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni, transmite Știri.md.

Pe sensul de intrare în Republica Moldova, s-a apropiat la linia de control un automobil de model BMW 560, înmatriculat în Franța. 

În timpul verificărilor a fost depistată o carte de identitate românească cu indici ușor sesizabili de falsificare în portmoneul doamnei în vârstă de 33 ani.

Audiată, moldoveanca a comunicat că este vorba despre un cadou ce urma să-l ofere soțului la împlinirea vârstei de 34 ani. A ajuns în posesia lui contra sumei de 50 de euro prin intermediul unui străin aflat la Paris.

După care a primit un mesaj cu coordonatele locului special amenajat unde era ascuns actul cu pricina.

Pe cazul dat a fost întocmit proces verbal de constatare și audiere, cartea de identitate fiind transmisă spre efectuarea expertizei. 

Soților, originari din orașul Sângera, le-a fost autorizată trecerea frontierei, însă femeia riscă o amendă în mărime de până la 650 u. c. sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani, conform al.(1) art. 361 CP al RM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării