main logo
513

Cadavrul unui bărbat din Drochia, găsit în gospodărie: S-ar fi sinucis

Moarte suspectă și cu multe semne de întrebare. Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Palanca, raionul Drochia, a fost găsit strangulat în propria gospodărie.

Cadavrul unui bărbat din Drochia, găsit în gospodărie: S-ar fi sinucisFoto: știri.md

Potrivit informațiilor, cadavrul a fost depistat în seara de 13 septembrie curent de cumnatul victimei, care, ulterior, a alertat Poliția, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Imediat la fața locului s-au deplasat un echipaj al Poliției, dar și o ambulanță, însă s-a putut constata doar moartea bărbatului.

„Cadavrul victimei era atârnat într-o construcție auxiliară din gospodărie. La examinarea vizuală a cadavrului de către medicii de la salvare nu au fost depistate semne de moarte violentă. Ulterior, cadavrul a fost transportat la secția medico-legală a Spitalului Raional Dondușeni, pentru a stabili cauza exactă a decesului”, spune Poliția.

Se presupune preliminar că bărbatul s-ar fi sinucis, iar dacă această versiune va fi confirmată de medicii legiști, forțele de ordine urmează să stabilească ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării