main logo
572

Buteliile cu gaz, interzise. Pretorii vor verifica tarabele din oraş

Locuitorii Capitalei susţin decizia Primăriei de a interzice folosirea buteliilor cu gaz în comerţul stradal. Ei spun că atât vânzătorii, cât şi trecătorii vor fi mai în siguranţă.

Buteliile cu gaz, interzise. Pretorii vor verifica tarabele din oraşButeliile cu gaz, interzise. Pretorii vor verifica tarabele din oraş

Totuşi, unii comercianţi nu sunt gata să renunţe la vechile practici, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

La grădina zoologică, bunăoară, acest bărbat face vată din zahăr la butelia cu gaz, care este însă dosită bine.

"-La producerea vatei folosiţi plita electrică sau cea cu gaz?
- Nu dau comentarii. 
-De ce?
-Nu vreau." 

"Eu cred că nici nu se controlează cum se prepară această mâncare ambulantă. Eu aş sugera ca să fie eliminate." 

"Eu sunt împotriva la comercializarea în parcuri fiindcă copilul meu tot timpul vrea să procurăm ceva, dar este periculos. Ar fi bine să se schimbe pe bază de electricitate." 

"Chiar pentru persoana care munceşte la locul dat e un pericol şi pentru ea. Totuşi ar trebui să fie un pic mai severi în acest caz."

Potrivit deciziei Primăriei, pretorii de sectoare vor verifica toate tonetele, chioșcurile şi tarabele din oraş, iar în cazul în care vor depista instalaţii cu gaz, aceştia vor cere ca unităţile de comerţ să fie evacuate. Comercianţii care folosesc reșourile electrice nu sunt vizaţi de noile reglementări. 

"În ultimii doi ani am avut doua cazuri, consecinţele cărora foarte grave pentru societate. Am avut acel caz din piaţa centrală, avem cazul din sectorul Râşcani. Pentru a nu admite şi alte cazuri, s-a luat decizia de a intezice şi în asemenea cazuri", a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Chişinău, Vadim Brânzaniuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării