6 martie, 16:58
1 318
1
Burlaca critică reacțiile unor artiști după ce Gordienko a câștigat la Eurovision
6 martie, 16:58
1 318
1

Fiind unul dintre membrii juriului de la finala națională a concursului Eurovision Moldova, Roman Burlaca a comentat reacțiile unor artiști, criticându-i pe unii că au demonstrat „lipsă de demnitate”.

Colaj: știri.md

Declarațiile au fost făcute recent la emisiunea „O Seară Perfectă” de la Pro TV, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

„Am urmărit adresarea Nataliei și am văzut acolo niște replici ale unor… parcă personalități, vreau să mai cred că sunt personalități. Cred că o să își expună scuze publice pentru niște ofense la persoană: cine cu cine doarme… Chiar cred că oamenii aceia sunt profesionaliști, mai sunt bărbați și nu au 15 ani. Dacă aveți o poziție legată de concurs, hai să ne expunem la nivel de materie.

La nivel de păreri personale și mancurtism din acesta ieftin moldovenesc – vă rog frumos să vă țineți în mâini. Să fiu înțeles corect, eu nu o apăr pe Natalia, apăr orice alt participant care o să fie expus unor discuții mai mult decât personale.

E o lipsă de demnitate și am o singură întrebare la cei care își expun astfel punctul de vedere… Unii și-au spus părerea destul de matur și profesionist, de exemplu soția lui Pasha Parfeni – super decent, corect, respect. Am văzut și video cu domnul Dînga și directorul BisConcert și mi se pare josnic și ieftin felul în care au abordat întrebarea. Ei își asumă ceea ce au spus? Pentru că dacă da… nu vorbesc mai departe, dar dacă nu-și asumă, suntem în drept să ne facem niște păreri”, a comentat Burlaca.

Cât despre faptul că ar fi fost nereguli în timpul televotingului: „Mi se pare straniu… trebuie să se creeze o comisie de anchetă în cadrul televiziunii, poate chiar să se facă o sesizare la poliție, procuratură, pentru că ar putea fi vorba și de o fraudă financiară. Dar mi se pare că totul se duce prea departe…”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter