main logo
446

Bunuri de 3,3 milioane de lei, sechestrate săptămâna trecută de ARBI

Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 3,3 milioane de lei, pe parcursul săptămânii trecute.

Bunuri de 3,3 milioane de lei, sechestrate săptămâna trecută de ARBIFoto: cna.md/Imagine simbol

Printre bunurile indisponibilizate se regăsesc patru încăperi locative, patru terenuri agricole și trei terenuri pentru construcții, transmite Știri.md.

În perioada respectivă, CNA și-a desfășurat activitatea și pe alte dimensiuni. Astfel, Direcția analitică a finalizat șapte analize operaționale și a inițiat opt noi. Alte 117 analize operaționale și două rapoarte de analiză strategică sunt în procedură.

Direcția legislație și expertiză anticorupție a recepționat nouă proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 18 rapoarte de expertiză și 14 avize, 29 de proiecte fiind în examinare. 

De asemenea, Direcția educație anticorupție a desfășurat două sesiuni de instruire despre corupție și rolul tinerei generații în cultivarea "toleranței zero" față de acest fenomen pentru 150 de copii la tabere de odihnă din Vadul lui Vodă.

Pe parcursul săptămânii trecute, în izolatorul de urmărire penală al CNA s-au deținut trei persoane.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării