main logo
8713

Bun simț demonstrat de doi pompieri în urma accidentului de la Orhei

În orice situație de urgență, necondiționat și din bunul simț uman, pompierii găsesc soluții utile pentru orice cetățean.

Bun simț demonstrat de doi pompieri în urma accidentului de la OrheiFoto: Diana Maxim; Colaj: Știri.md

Afirmația a fost făcută de Diana Maxim, ofițer principal al serviciului de presă al Direcției Situații Excepționale Orhei, după accidentul tragic de joi, 25 mai 2023, dintre localitățile Mălăiești și Fedoreuca, soldat cu moartea a trei persoane și mai mulți răniți, transmite Știri.md.

Mai exact, afirmația s-a referit la o situație de-a dreptul emoționantă, în urma accidentului. Doi pompieri au devenit, practic, prietenii unui copil, au reușit să-l liniștească din plâns, după ce mama lui s-a ales cu traume în urma impactului, iar tatăl copilului o susținea moral pe femeie.

„Acest copilaș plângea speriat de haosul provocat de un accident teribil la Orhei. Tăticul lui stătea lângă soția traumată și îi acorda un suport moral în timp ce medicii și salvatorii îi acordau ajutor medical. Însă pompierii de la Orhei Stas Melnic și Petru Mudrea ca bravi tătici au liniștit copilul și s-au împrietenit. Respect colegilor mei pentru faptul că în orice situație de urgență, necondiționat și din bunul simț uman găsesc soluții utile pentru orice cetățean”, a scris Diana Maxim pe Facebook.

Amintim că, accidentul grav de circulație s-a produs pe 25 mai, pe traseul R6, între localitățile Mălăiești și Fedoreuca din raionul Orhei. Impactul puternic s-a produs între un microbuz de rută și un automobil. În consecință au decedat trei persoane și 13 sunt traumatizate. 

Citește și: Accident cu implicarea unui microbuz de rută la Orhei: Trei morți și 13 răniți

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării