main logo
5075

Bun de băut pe vreme geroasă: Care sunt beneficiile vinului fiert

Un pahar de vin fiert consumat înainte de somn poate face minuni pentru sănătatea dumneavoastră.

Bun de băut pe vreme geroasă: Care sunt beneficiile vinului fiertFoto: captură video

În primul rând, vinul fiert în combinație cu alte condimente, precum scorțișoara, piperul negru sau ghimbirul, crește rezistența sistemului imunitar și reduce infecțiile și inflamațiile, transmite Știri.md.

Așadar, este un bun remediu pentru răceli și, bineînțeles, pentru a vă încălzi, potrivit emisiunii TeleMagazin.

Pe lângă răceli, vinul fiert reduce nivelul de colesterol din sânge, previne infarctul și bolile de inimă.

Un pahar de vin roșu servit în timpul mesei scade presiunea arterială în rândul persoanelor afectate de hipertensiune.

Alcoolul și polifenolii din vinul fiert favorizează menținerea vaselor de sânge, prin promovarea formării de oxid nitric.

Acesta are un rol foarte important în reluarea tonusului vascular. Vinul roșu poate preveni debutul și progresia aterosclerozei, care se declanșează atunci când vasele de sânge încep să-și piardă abilitatea de relaxare.

Ce beneficii mai are izvarul și vinul roșu aflați în videoul ce urmează:

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării