main logo
640

Bucurie triplă: Doi soți din Orhei au devenit părinți de tripleți

Doi soți din Orhei au devenit părinți de tripleți, după șapte ani în care nu au avut copii. Cei trei bebeluși, două fetițe și un băiat, dar și mama lor se simt bine.

Bucurie triplă: Doi soți din Orhei au devenit părinți de triplețiFoto: captură video

Cuplul este în culmea fericirii. În ultimii șapte ani, soții s-au rugat și au făcut și tratamente pentru a putea concepe un copil, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Când au primit noutatea, spun că nu le venea să creadă. Părinții spun că și-au dorit trei copii, dar nu au crezut că îi vor întâmpina pe toți trei odată.Părinții au ales numele Răzvan, Victoria și Eliza. Micuții au venit pe lume la spitalul nr. 1 din capitală, prin operație cezariană.

,,Cea mai mică este Eliza, deși s-a născut prima. A fost o naștere fără complicații”, povestește tânăra mămică.

Fericitul tătic susține că odată cu fericirea s-au triplat și grijile, iar bunicii se declară primul ajutor și spun că sunt gata să le fie alături în orice moment.

Medicul care a asistat la naștere susține că asemenea cazuri, când tripleții sunt aduși pe lume perfect sănătoși, sunt rare. Acesta este al treilea caz, de la începutul anului, când la spitalul numărul unu se nasc tripleți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării