main logo
725

Brînzan are un salariu mai mic decât secretarii din Ministerul Economiei

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a oferit un interviu Europei Libere, unde a vorbit despre problemele recente din domeniul economic.

Brînzan are un salariu mai mic decât secretarii din Ministerul Economiei

Deși este, în prezent, să întrebăm ce salarii ridică demnitarii noștri, jurnalista l-a întrebat pe ministru acest lucru. În răspuns, Brînzan a declarat că are un salariu lunar de 18.000 de lei, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

„18 mii și nu știu câte sute de lei, care-i mai mic, mi se pare, decât salariul secretarilor de stat și al oamenilor care lucrează în agențiile Ministerului Economiei și Infrastructurii. Ei câștigă de 2-3 ori mai mult decât câștig eu, așa că nu-i vorba de bani, căci dacă ministrul vine pentru salariu la funcția asta, atunci e ceva rău cu ministrul, trebuie imediat rugat să plece”.

În acest sens, el a precizat că valoarea salariului nu este importantă.

„Nu-i vorba de bani, căci dacă ministrul vine pentru salariu la funcția asta, atunci e ceva rău cu ministrul, trebuie imediat rugat să plece”, a adăugat el.

Vadim Brînzan, numit în funcția de ministru al Economiei în Guvernul Sandu, a făcut studiile de master la Universitatea Harvard, MBA și a fost specializat în finanțe

A fost directorul grupului de Investiții Globale Principale și Finanțări Structurale din New York. De asemenea, a fost partener principal la un fond investițional cu capital privat în New York și Londra. A fost fondatorul și partenerul principal la o companie de investiții cu capital privat, Miami. Din această cauză tot mai mulți oponenți de la Chișinău îl numesc „ministrul de pe Wall Street”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării