main logo
11056

BMW răsturnat la Drochia: 3 răniți. Explicația găsită de șoferul beat

Trei persoane, din care o adolescentă, au ajuns al spital, după ce un BMW, condus de un tânăr băut, s-a răsturnat. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14:30, în localitatea Petreni, din raionul Drochia.

BMW răsturnat la Drochia: 3 răniți. Explicația găsită de șoferul beatFoto: deschide.md

Potrivit informațiilor preliminare, victimele s-au dovedit a fi o tânără de 31 de ani și o adolescentă de 18 ani, dar și un tânăr de 27 de ani care se afla la volanul automobilului de model BMW, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Accidentul s-ar fi produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar automobilul a deraptat de pe traseu și s-a răsturnat. 

Toate cele trei persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spital raional Drochia, cu mai multe traumatisme.

Totodată, șoferul automobilului a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 1.02 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Pe de altă parte, potrivit Publika.md, în urma accidentului ar fi, de fapt, 4 răniți, iar șoferul susține că s-a ferit de un câine.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să fie cercetat penal pentru producerea unui accident rutier fiind în stare de ebrietate la volan.

Amintim că în această dimineață, un alt tânăr în stare de ebrietate la volan, s-a răsturnat cu un Audi, în localitatea Recea, din raionul Rîșcani, iar în urma accidentului un adolescent de 17 ani a murit pe loc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării