main logo
4054

Bloggerul Nekoglai anunță că merge să lupte în Ucraina

Bloggerul moldovean Nekoglai (Nikolai Lebedev) a anunțat că va merge în Ucraina pentru o lună ca să lupte împotriva Rusiei.

Bloggerul Nekoglai anunță că merge să lupte în UcrainaFoto: Captură video

„Voi merge acolo, mai exact cred că pentru o lună, ca să lupt. Voi lupta o lună în Ucraina. Trebuie să spun imediat că nu voi merge la batalionul de asalt, nici pe front, nici pe linia de contact, nu voi merge în cele mai fierbinți puncte. Acest lucru este de înțeles, nu am experiență militară”, a spus Nekoglai, transmite Știri.md.

Bloggerul nu a precizat unde anume va merge să lupte. El a menționat că acestea sunt informații securizate în condiții de război.

Amintim că, după ce a fost deportat din Rusia, bloggerul a oferit mai multe ajutoare Forțelor Armate ale Ucrainei.

Pe 6 martie, tânărul a donat militarilor ucraineni o mașină și mai multe drone, după ce la începutul lunii februarie acesta a predat primul lot de drone.

Bloggerul a anunțat anterior că va cumpăra drone pentru soldații ucraineni care luptă cu Rusia și că va dona 100.000 de dolari Forțelor Armate ucrainene. Se întâmplă după ce a fost torturat timp de două săptămâni de regimul din Rusia.

Nekoglai a ajuns în mijlocul unui scandal din Rusia după ce a publicat pe TikTok o parodie cu un soldat rus.

Ulterior, acesta a fost deportat de pe teritoriul Federației Ruse. Pe 13 februarie, Nekoglai (Nikolai Lebedev) a fost anunțat în căutare de autoritățile ruse.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării