main logo
1569

Bloggeri: Rompetrol vrea să ne invite la un război în stil moldovenesc

Tombola de la Rompetrol Moldova este un fake de râsul găinilor. Cel puțin așa susțin mai mulți internauți indignați de schemele dubioase la extragerea în baza tichetelor acumulate după alimentarea mașinilor.

Bloggeri: Rompetrol vrea să ne invite la un război în stil moldovenesc

Bloggerul Eugen Luchianiuc a scris o nouă postare pe Facebook în care susține că reprezentanții companiei Rompetrol Moldova au creat un chat pentru a clarifica situația, transmite Știri.md.

„În loc să comunice public despre extragerea fraudată, cei de la Rompetrol Moldova au încercat să ne invite cu Grigorii Duca la „războaie” în stil moldovenesc", a scris Luchianiuc.

Pe pagina sa de Facebook, acesta a postat și screenshoturi cu mesajele din chat.

În conversație, reprezentanții Rompetrol îi invită pe cei doi bloggeri la o discuție față în față „pentru a le răspunde la toate întrebările", însă cei doi au refuzat să meargă la întâlnire:

„Comunicați viziunea dumneavoastră pe pagina de Facebook. Sunt sigur că mulți așteaptă să o citească", a scris Duca.

Știri.md amintește că, pe 11 februarie, pe rețelele de socializare a apărut o postare în care bloggerul Grigorii Duca scria că tombola de la Rompetrol nu a fost corectă.

La scurt timp, compania Rompetrol Moldova a venit cu o replică pe acest caz, însă nu infirmă sau confirmă faptul că tombola ar fi fost desfășurată cu abateri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării