main logo
12279

Blocuri cu 30 de etaje lângă Shopping Malldova. Imagini de pe șantier

Alături de centrul comercial Shopping Malldova se construiesc două blocuri cu 30 de etaje.

Blocuri cu 30 de etaje lângă mall. Imagini de pe șantier

Informațiile privind proiectul de construcţie de lângă mall au fost anunţate din mai multe surse, scrie newsmaker.md.

Un angajat al hotelului Radisson Blu din Chișinău, a spus că lângă mall va exista un alt hotel din rețeaua Radisson. Actualmente, pe locul unde se va afla al doilea hotel Radisson se construieşte parcarea.

Un apropiat al proiectului și construcției de lângă mall, a spus că parcarea va constitui fundamentul unui centru comercial care va consta din două clădiri cu 30 de etaje, sub formă de lumânări.

Zgârie-norii vor fi daţi în exploatare anul viitor și sunt deja închiriate de compania IT Endava. Alături de aceste "lumânări" va fi construit un hotel.

Mai mult, centrul comercial va fi conectat cu hotelul printr-o pasarelă.

Răspunzând la întrebarea de ce pe peretele gardului de construcție nu există informații despre construirea centrului și a hotelului, interlocutorul a precizat că oamenii de afaceri primesc adesea un certificat de urbanism și un permis de construcție pentru un obiect mai simplu și apoi îl "complică". Prin urmare, nu există informații despre panourile de informații.

Acest lucru a fost confirmat şi de sursa newsmaker.md, un apropiat al Primăriei Chişinău. Potrivit lui, acest lucru se întâmplă foarte des: Sunt de acord asupra unui lucru în biroul primarului, dar construiesc ceva complet diferit. 

Interlocutorul a adăugat că știa doar despre certificatul de urbanism și autorizația de construire a parcării multietajată și nu ştie de nici o informație oficială documentară despre construirea centrului comercial sau a hotelului.

La rândul său, administrația centrului comercial Shopping Malldova a declarat pentru știri.md faptul că șantierul a apărut pentru construcția unei parcări care va fi dată în exploatare în luna septembrie a acestui an. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării