main logo
2481

Bloc ridicat în groapa cu apă în Chișinău. Explicație: Lucru firesc

Mai multe postări pe rețelele de socializare arată că pe strada Albișoara din Capitală se construiește un bloc pe locul unde e o groapă cu apă.

Bloc ridicat în groapa cu apă în Chișinău. Explicație: Lucru firesc

La scut timp, compania de construcții a venit cu câteva precizări, transmite Știri.md.

Cu referire la postările pe reţelele de socializare, privind construcţia Complexului Locativ din str. Albişoara 78/4, FPC 'Exfactor-Grup" vine cu următoarele explicaţii :

„Toate lucrările de construcţii sunt executate în baza autorizație, în urma studiiilor aprofundate pînă la începerea lucrărilor ( au fost executate prospecţiuni geologice, studii topografice etc)”, menționează compania de construcții.

De asemenea, compania mai precizează ca și cum acesta e lucru firesc.

„Apa care apare e un lucru firesc, prezentă practic la fiecare construcţie din oraş, dar pentru astfel de situaţii, sunt executate lucrări de drenaj (operațiune propusa de autorul de proiect pentru terenurile umede, înlesnind scurgerea apelor cu ajutorul unor conducte subterane). Astfel noi am executat o pernă din piatră spartă la înălţimea de 2m, iar perna de fundaţie (temelia) este - cu 1,30 m mai înaltă decît nivelul apelor inlaturind complet problema apelor subterane”, explică compania vizată.
De asemenea FPC Exfactor Grup SRL poartă responsabilitatea deplină şi asigură 100 % calitatea materialelor.

În acest sens, firma vizată sugerează ca pe viitor persoanele ce nu au cunoștințe în domeniu, de a nu se expune pentru a obține vizualizari vizavi de situaţii care nu le cunosc și de a nu ponegri numele companiei fără niciun temei,

„În caz contrar ne rezervăm dreptul de a acţiona conform legislaţiei în vigoare”, conchide admistrația companiei vizate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării