main logo
666

Bilețchi, către Bolea: Vă rog să veniți cu dezmințiri și scuze publice

În timp ce unioniștii au organizat luni, 29 iulie, un flashmob pentru a cere aleșilor poporului să modifice articolul 13 din Constituție cu privire la limba română, deputatul PAS, Vladimir Bolea s-a apropiat de manifestanți și a catalogat acțiunea drept „populistă”.

Bilețchi, către Bolea: Vă rog să veniți cu dezmințiri și scuze publice

În replică, astăzi, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, a publicat un clip video, în care i-a cerut deputatului să-și retragă declarațiile și să dezmintă cele zise, transmite Știri.md

Potrivit lui Bilețchi, evenimentul este organizat anual de unioniști, cu ocazia Zilei Constituției, iar dreptul la democrație și libera exprimare este garantat de lege.

„Domnule Bolea, vă rog să veniți cu dezmințiri și scuze publice în legătură cu declarațiile pe care le-ați făcut în fața Parlamentului RM, în fața oamenilor și a reprezentanților mass-media.

1. Vă cer acest lucru pentru a nu avea nici o neînțelegere între noi și pentru că atunci când greșim - este de bun-simț să recunoaștem și să ne cerem iertare.
Ar fi fost frumos, să luați exemplul colegilor dvs. - domnilor deputați Octavian Țîcu și Carp Lilian care ne-au salutat frumos și au afirmat că susțin această inițiativă.

2. Nu este demn și nu face față unui deputat să vorbească în asemenea fel cu cetățenii Republicii Moldova, mai cu seamă - cu activiștii civici.

Îmi amintesc protestele dumneavoastră și bădărănia cu care vă vorbeau demnitarii de atunci.

Nu faceți același lucru, nu repetați aceeași incultură, vă rog!”, a declarat Bilețchi. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării