main logo
1607

Bilanț: 4.590 de morți în Moldova. Printre victime, 3 lucrători medicali

Încă 31 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Bilanț: 4.590 de morți în Moldova. Printre victime, 3 lucrători medicaliFoto: pixabay.com

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite Știri.md.

Astfel, numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la 4.590.

Recordul zilnic absolut a fost înregistrat pe 15 martie 2021. Atunci, câte 39 de pacienți au fost răpuși de virus.

Deces 4.560: Femeie de 70 de ani, din r. Cimișlia. Internată la SR Hîncești. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 4.561: Femeie de 79 de ani, din r. Cimișlia. Internată la SR Hîncești.

Deces 4.562: Bărbat de 64 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM ’’Gh.Paladi’’. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate morbidă.

Deces 4.563: Bărbat de 78 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială cronică.

Deces 4.564: Bărbat de 77 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4.565: Femeie de 87 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială cronică.

Deces 4.566: Bărbat de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.567: Femeie de 74 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral.

Deces 4.568: Bărbat de 55 de ani, din r. Nisporeni. Internat la SR Nisporeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.569: Femeie de 69 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM “Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială.

Deces 4.570: Femeie de 59 de ani, din r. Rezina. Internată la SR Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.571: Bărbat de 71 de ani, din r. Călărași. Internat la SR Călărași. Comorbidități: angor pectoral, diabet zaharat.

Deces 4.572: Bărbat de 63 de ani din r. Călărași. Internat la SR Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.573: Femeie de 77 de ani, din r. Cahul. Internată la SR Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică.

Deces 4.574: Femeie de 67 de ani, din r. Ialoveni. Internată la SR Ialoveni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.575: Bărbat de 49 de ani, din r. Criuleni. Internat la SR Criuleni. Comorbidități: obezitate, cardiopatie ischemică.

Deces 4.576: Bărbat de 70 de ani, din r. Rezina. Internat la SR Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.577: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Sfînta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4.578: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.579: Bărbat de 72 de ani, din r. Ialoveni. Internat la SCR. Comorbidități: angor pectoral.

Deces 4.580: Femeie de 79 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.581: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.582: Femeie de 58 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4.583: Femeie de 61 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.584: Femeie de 69 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR.

Deces 4.585: Femeie de 79 de ani, din r. Ialoveni. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4.586: Femeie de 74 de ani, din r. Briceni. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică.

Deces 4.587: Bărbat de 80 de ani, din r. Dondușeni. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, disfuncție renală.

Deces 4.588: Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a Dlui Eugeniu Valic, în vârstă de 69 de ani, medic oncolog chirurg care activa la Spitalul Raional Cahul de peste 40 de ani, ocupând de-al lungul activității mai multe funcții. Dl Eugeniu Valic și-a dedicat întreaga viață meseriei nobile, activând cu profesionalism și responsabilitate. Exprimăm profundă compasiune și condoleanțe familiei îndurerate și întregului colectiv al Spitalului Raional Cahul. Acesta a fost internat pe data de 8 martie la Spitalul Raional Cahul. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Deces 4.589: Exprimăm compasiune și sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea în veșnicie a Dnei Ludmila Voicu, în vârstă de 53 de ani, asistentă medicală la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii din Chișinău. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 7 martie. Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa.

Deces 4.590: Cu profund regret, MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Dnei Parascovia Mamulat, în vârstă de 74 de ani, care a activat timp de 45 de ani în calitate de medic de familie la Centrul Medicilor de Familie Coșnița, Dubăsari. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 11 martie. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Până la ziua de azi, 102 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în R. Moldova a ajuns la 216.094 de cazuri.

Știri.md amintește că starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 aprilie 2021.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării