main logo
2254

Big Stand Up la Chișinău: Cele mai tari glume ale celebrilor umoriști

Vineri, 17 mai, pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” a avut loc un concert stand-up de excepție, susținut de către patru rezidenți ai show-ului Stand Up de pe TNT.

Spectacolul de Stand Up l-a deschis Guram Amaryan. El a vorbit despre glumele despre stereotipuri, despre popoarele caucaziene și despre cum le exploatează chiar el cu îndemânare.

Concentrându-se pe acestea, dânsul și-a împărtășit observațiile despre viața de zi cu zi, relațiile dintre bărbați și femei, realitățile vieții în orașele mari și hainele de marcă, care, potrivit lui Guram, „îmbrăcate de el, imediat încetează a mai fi de marcă”. 

Al doilea comedian care a ieșit pe scenă a fost Pavel Dediscev, originar din Kursk. Dânsul a început cu o remarcă sarcastică despre cum comunică generația tânără și despre tehnologiile moderne. 

Discursul lui Dediscev poate fi descris ca „stand-up filosofic”: el a glumit despre tipurile umane, pe care le cunoaște toată lumea, despre nuanțele limbii ruse și despre cât de mulți oameni strică limba. 

În cea de-a doua parte a discursului, Pavel, cu o experiență de doi ani într-un birou de servicii funerare, a vorbit despre moarte și tot ce este legat de ea. În ciuda temei neobișnuite, glumele au fost foarte amuzante, iar audiența a explodat de aplauze în repetate rânduri.

A urmat Victor Komarov, care imediat a înviorat audiența. El a vorbit despre cum e să fii tată cu copii mici. În monologul său a fost loc de toate: istoria epică despre colectarea analizelor, o poveste dramatică despre raporturile sexuale dintre soții obosiți și chiar un mic studiu despre orgasmele la femei. 

Spectacolul a fost foarte dinamic, pentru că Komarov a știut cum să comunice cu publicul, “pornindu-se” instantaneu și făcând improvizări ingenioase.

Concertul a fost încheiat de Nurlan Saburov, care a mai evoluat la Chișinău în septembrie 2018. Nurlan, într-o manieră specifică, a dovedit încă o dată că umorul dur, cu o doză generoasă de absurd, este foarte apreciat de audiență. 

Ca de obicei, el nu a cruțat pe nimeni: nici pe arhitecții apartamentelor construite pe timpul lui Hrușciov, nici pe numeroasele rude, nici obiceiurile, nici pe cei nostalgici pentru URSS. 

Nurlan a evidențiat în mod aparte viața matrimonială și rolul său în educația copiilor. După spusele sale, el este un tată nu prea bun, care așteaptă cu sufletul la gură când copiii vor crește mari.

Seara a fost încununată de aplauzele furtunoase, cu care i-a răsplătit publicul pe cei patru stand-up-eri, când aceștia au ieșit pe scenă la plecăciunea finală. 

Organizatorii concertului țin să mulțumească partenerilor evenimentului: agenția de securitate GSS Securitate, sala de concerte Palatul Național “Nicolae Sulac”, complexul turistic “Vila Etnica”, BarBar, Fanconi Cafe, hotelul Weekend Boutique Hotel, atelierul de tuning “Alandi Performance”, compania Sens Music, radio Kiss FM, Novoe Radio, portalurile de știri Point.md, Știri.md, Diez.md, serviciul meteorologic Gismeteo, posturile TV Zona M și TVC 21, serviciile de vânzare a biletelor Мticket și Fest. 

Concertul a fost organizat de proiectul companiei Simpals – portalul de informare și divertisment și serviciul de vânzare a biletelor Afisha.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării