main logo
1273

Bi-2 vine la Chișinău: Cum spectatorii vor putea ajunge gratuit la concert

Trupa rock Bi-2 va susține un concert la data de 10 martie, la Chișinău Arena.

Bi-2 vine la Chișinău: Cum spectatorii pot ajunge gratuit la concert

În acest context, spectatorii care și-au procurat bilete la concert vor putea ajunge gratuit la Chișinău Arena, transmite Știri.md.

Autobuzele marcate „Chișinău Arena” vor porni de la stația din fața Circului la ora 16:30. Rute vor merge cu o diferență de 20 de minute.

S-au stabilit următoarele stații pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în direcția complexului: bd. Grigore Vieru (peste drum de Circ), str. Calea Orheiului (Mercedes Benz Center), str. Calea Orheiului – intersecția cu str. Studenților, Chișinău Arena, retur: VAZ, sens giratoriu pe str. Calea Orheiului, bd. Grigore Vieru (Circul).

Imediat după încheierea concertului trupei Bi-2, publicul va putea merge de la complex până la Circ cu aceleași autobuze.

În plus, o stație suplimentară la complexul Chișinău Arena (doar pe direcția arenei) va fi instituită la autobuzele nr. 2, nr. 37, nr. 47 și nr. 48, precum și la troleibuzul nr. 32. 

Orarele de circulație le puteți găsi pe site-ul Î.M. Parcul Urban de Autobuze: https://autourban.md/index.php?page=orare&tip=2

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării