main logo
4605

Beneficiarul Loteriei Moldovei a fost reținut în Emiratele Arabe Unite

Businessmanul bulgar, Vasile Bojkov, a fost reținut în Emiratele Arabe Unite.

Beneficiarul Loteriei Moldovei a fost reținut în Emiratele Arabe UniteColaj: știri.md

Nokta.md scrie că arestarea businessmanului bulgar Vasile Bojkov, proprietarul "loteriei naționale bulgare" și beneficiarul companiei, care organizează "Loteria Națională a Moldovei", în Emiratele Arabe Unite (EAU), a fost confirmată oficial, transmite Știri.md.

"Există o confirmare oficială de la emiratele Arabe Unite cu privire la arestarea lui Vasile Bojkov, și a altor doi inculpați", a declarat procurorul general din Bulgaria, Ivan Gheșev.

Cel de al doilea reținut ar fi partenerul de afaceri al lui Bojkov și proprietarul majoritar al Clubului de fotbal "Levski", Gheorghe Popov.

Amintim că businessmanul bulgar Vasile Bojkov, proprietarul loteriei naționale bulgare și beneficiarul companiei care organizează Loteria Națională a Moldovei, a fost dat în căutare națională și internațională de către autoritățile Bulgariei, săptămâna trecută.

Potrivit procurorului general al Bulgariei, Bojkov este acuzat de conducerea unui grup criminal organizat, constrângere, extorcare de bani și tentativă de mituire a unui funcționar public.

National Lottery AD, care administrează loteria națională bulgară, este partener în parteneriatul public-privat "Loteria Națională a Moldovei".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării