main logo
7017

Bebelușul de 6 luni al unui deputat PDM, găsit mort într-un hotel din Iaşi

Bebelușul de 6 luni al deputatului PDM Angel Agache, a fost găsit mort, după ce mama sa a sunat la 112 și a anunțat ca l-a sufocat din greșeală.

Bebelușul unui deputat PDM, găsit mort într-un hotel din Iaşi

Potrivit unor surse judiciare, apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 4.00 de către mamă, transmite Știri.md cu referire la Ziaruldeiași.ro.

Deputatul în vârstă de 44 de ani și soția sa în vârstă de 35 de ani s-au cazat azi-noapte la hotel împreună cu bebelușul.

Din primele informații, se pare că femeia a adormit peste copil.

S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Ancheta este condusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Monica Palaghia, prim-procurorul instituției, a precizat ca investigatia este sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

”IPJ Iaşi a fost sesizat de o femeie de 35 ani, cu privire la faptul că s-a cazat la Hotel Internațional din municipiul Iași împreună cu soțul său de 44 ani și copilul de 6 luni, iar pe timpul nopții, în timp ce dormeau, mama a stat în pat peste minor, sufocându-l. Aceștia sunt cetățeni moldoveni. Tatăl minorului decedat este Agache Angel – deputat în Republica Moldova. Cercetări pentru ucidere din culpă”, se arată în informațiile transmise de IPJ Iași.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării