main logo
4500

Bebeluș înghețat. Vecină: Mama era beată, a căzut și l-a lăsat

Tragedia de la Nisporeni. Tatăl bebelușului, care a fost găsit fără suflare pe marginea drumului, spune că nu era acasă când s-a întâmplat totul.

Bebeluș înghețat. Vecină: Mama era beată, a căzut și l-a lăsat

Bărbatul de 25 de ani susține că era la muncă în satul Basarabeasca, iar abia azi-dimineață a primit un apel și a fost anunțat despre tragedie, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Un bebeluș de un an a fost găsit fără suflare în această dimineață pe marginea unui drum dintr-o localitate din Nisporeni.

Bebelușul ar fi fost lăsat acolo de către mama sa, spun polițiștii. Potrivit poliției, copilul a fost găsit fără suflare, în această dimineață, de către un locuitor al satului, care a alertat autoritățile. Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că micuțul a murit înghețat.

Ulterior, aceștia au găsit-o pe mamă bebelușului, o femeie de 29 de ani. Aceasta le-a spus polițiștilor că aseară s-a pornit cu micuțul la vecini, iar dimineața s-a trezit singură acasă. Femeia susține că era beată și nu își amintește unde și-a lăsat copilul. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. Femeia riscă 4 ani de pușcărie.

În aceasta seară, la ora 18:00, în Scuarul Catedralei mai mulți oameni vor organiza un flashmob.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării