Băutura care întăreşte vasele de sânge şi crește imunitatea
Dacă ai probleme cu vasele de sânge sau cu imunitatea, atunci nu îți face probleme și află că există o băutură care întărește vasele de sânge și care crește imunitatea. Lidia Fecioru a mărturisit că această rețetă a băuturii era folosită în trecut de călugări, la mănăstire, pentru că ea ajuta foarte mult la ridicarea imunității și prevenea accidentele vasculare. Iată ce spune bioenergoterapeuta despre efectele ei.
„Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural. Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge”, a mărturisit specialista, transmite Știri.md, cu referire la spynews.ro.
Bioenergoterapeuta a explicat pas cu pas această rețetă, iar ea este una destul de simplă. Pentru această băutură aveți nevoie de acele de albine, praf de albine și votcă sau alcool. Se consumă câte 15-20 de picături de trei ori pe zi.
„Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm. Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră”, a mai adăugat ea.
La ce mai ajută această băutură
Pe lângă faptul că această băutură întăreşte vasele de sânge şi crește imunitatea, ea mai și vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata.
„Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului. E foarte veche, se făcea la mănăstiri. Faceţi această tinctură cum e tinctura de propolis”, a precizat Lidia Fecioru.