main logo
17186

Bătrân din Florești, alungat din spital dezbrăcat și desculț

Caz strigător la cer în satul Dumitreni din raionul Floreşti. Unui bărbat de 68 de ani, aflat în stare gravă, i-a fost refuzată spitalizarea pentru că rudele nu ar fi vrut să plătească o sumă de bani cerută de medici.

Bătrân din Florești, alungat din spital dezbrăcat și desculț

Totul s-a petrecut în seara zilei de vineri când bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost chemată ambulanţa. Când au ajuns medicii, bătrânul era în stare de leşin. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul raional Floreşti, unde a fost plasat în Secţia Reanimare, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

În această dimineaţă, medicii ar fi cerut de la soţia bătrânului o anumită sumă de bani pentru a-l ține în spital, chiar dacă acesta a prezentat polița de asigurare. Femeia a refuzat, iar la scurt timp după plecarea acesteia, medicii l-ar fi alungat pe bărbat acasă fără ca să-i dea vreo explicaţie.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost văzut singur, desculț și dezbrăcat. Timp de mai multe ore, acesta a fost căutat de familie și poliție.

Bărbatul a ajuns acasă în stare de șoc și disperat în jurul orei 20:00, fiind ajutat de nişte necunoscuţi care l-au întâlnit pe marginea drumului.

Acum, familia bărbatului intenţionează să depună o plângere la Poliţie pe numele medicilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării