main logo
734

Bătaie și înjurături: Doi frați s-au luat la pumni după chef

S-au luat la pumni, după ce au chefuit. Este vorba de doi fraţi, în vârstă de 52 şi, respectiv, 45 de ani, locuitori ai satului Văsieni, din raionul Ialoveni. Incidentul a avut loc acum două zile.

Bătaie și înjurături: Doi frați s-au luat la pumni după chefDoi frați s-au luat la pumni după ce au chefuit împreună

După ce au servit împreună câteva pahare de tărie, aceştia s-au luat la ceartă. Fiind sub influenţa alcoolului, fratele cel mic şi-a înjurat fratele mai mare, aplicându-i acestuia o lovitură cu cuţitul în regiunea mâinii stângi, scrie canal3.md.

După ce şi-a vărsat mânia asupra victimei, acesta a fugit de la locul incidentului. Speriată de cele văzute sora acestora care era în ospeţie a apelat imediat după ajutor, la serviciul 112.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă subofiţerul de sector. În momentul, când suspectul l-a observat, acesta a ameninţat că se va sinucide. Poliţistul ar fi încercat să discute cu tipul, cu scopul de a-i sustrage arma.

Bănuitul, însă ar fi opus rezistenţă, astfel, cauzându-i acestuia o plagă în regiunea mâinii. În urma celor întâmplate, individul a fost reţinut, iar acum riscă să fie cercetat penal pentru cele săvârşite.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării