main logo
5961

Bătaie și focuri de armă în Capitală. Doi bărbați agresivi, reținuți

Doi agenți ai unei companii private de pază s-au luat la bătaie cu doi bărbați în fața unui centru comercial din centrul municipiului Chișinău. Potrivit imaginilor video distribuite pe rețelele de socializare, dar și a unor martori, pentru a calma spiritele, un agent de pază a tras un foc de avertizare în aer.

Bătaie și focuri de armă în Capitală. Doi bărbați agresivi, reținuțiImagine simbol

Contactat de Știri.md, șeful Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că potrivit informațiilor preliminare, bărbații, fiind în stare de ebrietate, nu doreau să achite nota de plată într-un local și au dat dovadă de un comportament neadecvat find solicitată intervenția agenților de pază.

Ajunși la fața locului, agenții de pază au solicitat bărbaților să se liniștească, însă aceștia au început să fie agresivi, iar unul dintre agenți a efectuat o împușcătură în aer. Astfel, în urma măsurilor întreprinse, indivizii au fost imobilizați și escortați la Inspectorat pentru audieri.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar cei doi urmează să fie reținuți pentru 72 de ore.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării