main logo
15223

Bătaie pe o stradă din sectorul Botanica: Doi tineri, agresați de fete

Niște tineri au fost filmați cum împart pumni pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei.

Bătaie pe o stradă din sectorul Botanica: Doi tineri, agresați de feteImagine simbol

Pe canalele de Telegram au apărut imagini video cu două persoane care se îmbrânceau în mijlocul unei alei, transmite Știri.md.

Totodată, potrivit imaginilor video, în preajmă se plimbau mai mulți oameni, însă nimeni nu a intervenit pentru a calma spiritele.

Solicitat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că incidentul a avut loc în seara de 1 martie, în jurul orei 23:00, pe bulevardul Traian, iar Poliția a fost sesizată de către un tânăr de 20 de ani.

Acesta a declarat că se plimba cu un amic de-al său pe bulevard, iar la un moment dat de ei s-au apropiat două tinere care, din motive necunoscute, au început să-i agreseze verbal.

Deși cele două grupuri s-au deplasat în direcții diferite, fetele i-au ajuns din urmă pe tineri, fiind însoțite de mai mulți indivizi.

Astfel, între aceștia s-a iscat un conflict verbal, în urma căruia tinerii de 20 de ani au fost agresați fizic de grupul de fete și băieți, unul dintre cei doi fiind ulterior transportat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar polițiștii întreprind toate măsurile pentru identificarea grupului de agresori.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării