main logo
1480

Bătaie nocturnă la Hâncești între mai mulți tineri: 2 răniți, la spital

Două persoane au ajuns la spital în urma unei bătăi care s-a iscat în stradă, la Hâncești.

Bătaie nocturnă la Hâncești între mai mulți tineri: 2 răniți, la spitalFoto: știri.md

Incidentul s-a produs pe 30 ianuarie, după ora 02:00, în localitatea Bujor. 

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol ne-a spus că, la fața locului, oamenii legii au stabilit că mai multe persoane s-au agresat fizic reciproc, iar în consecință două persoane în vârstă de 31 și 28 ani au avut nevoie de ajutor medical, fiind transportate la Spitalul raional Hâncești.

Totodată, în urma efectuării măsurilor operative a fost stabilită identitatea persoanelor care au participat la bătaie, acestea fiind un grup de tineri din localitățile Bujor și Mingir, raionul Hâncești.

Fiind audiaţi, martorii le-au spus oamenilor legii că doi frați implicaţi la bătaie, în vârstă de 22 și 20 ani, locuitori ai satului Mingir, aveau în mână un cuțit și ciocan. În urma investigaţiilor, aceştia au fost reţinuţi.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală.

Potrivit poliției, victima, în vârstă de 28 ani se află în secția de reanimare al Spitalului de Urgență din Chișinău, starea sa la moment fiind gravă, dar stabilă. 

Totodată, după acordarea ajutorului medical, celei de-a doua victimă, în vârstă de 31 ani, i-a fost indicat tratament la domiciliu.

Alte circumstanțe se stabilesc. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării