main logo
1090

Bătaie mortală la un club din Chişinău: Primul martor, audiat

Primul martor în dosarul tânărului ucis în bătaie în fata unui club de noapte din Capitală a fost audiat.

Bătaie mortală la un club din Chişinău: Primul martor, audiat

Fratele victimei, care se afla acolo în acea seară, a fost primul care a făcut dispoziții pe acest caz, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.md.

Urmau să fie audiați și alți martori, însă ședința a fost amânată din cauza depășirii orelor de lucru. 

Ignat a fost adus în instanță încătușat și escortat de polițiști. Mihail Pargaru, aflat în arest la domiciliu a venit singur la ședința de judecată. Acesta a refuzat să vorbească cu presa.

În sedință urmau să fie audiați martorii părții vătămate, potrivit avocaților însă, a fost audiat doar fratele victimei, care a declarat că Ignat i-a bătut pe ambii.

Aurelia Grigoriu, avocat: „Noi am auzit declarațiile părții vătămate, cum a fost, cine a bătut, tot aceiași declarație dar mai concret decât la stadiul de urmărire penală, cum domnul Ignat i-a lovit, de Pargaru a spus că nu l-a văzut”. 

La ședința trecută instanța a decis ca Pârgaru să fie scos din izolator și să fie cercetat în arest la domiciliu, lui Ignat însă i-a fost prelungită măsura de arest preventiv în izolator. Cei doi sunt învinuiți ca ar fi participat în luna mai la încăierarea din fața unui club de noapte din Capitală, în timpul căreia un bărbat de 30 de ani a fost bătut.

La o săptămâna după asta, el s-a stins la spital. Un al treilea suspect, Eugeniu Deliu nu a fost găsit nici acum, el fiind dat în căutare. Dacă vor fi găsiți vinovați, sportivii riscă până la 15 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării