1947
0
Bătaie mortală la club: Eugeniu Deliu, anunțat în căutare internațională
1947
0

Eugeniu Deliu, unul dintre tinerii care ar fi participat la bătaia soldată cu decesul lui Sergiu Bejenari, a fost anunțat în căutare internațională. Decizia a fost luată vineri, 8 iunie, de către procurori, întrucât există suspiciuni că Deliu ar fi părăsit țara.

Surse din cadrul anchetei, au declarat pentru Crime Moldova că, pe numele lui Deliu a fost aplicat un mandat de arestare de 30 de zile.

„Presupunem că Eugeniu Deliu este un participant la bătaie. Actualmente se stabilește statutul acestuia, însă cel mai probabil, în cadrul dosarului, Deliu va fi cercetat în calitate de suspect. Ulterior, urmează să vedem din partea cui a venit lovitura decisivă, care a provocat decesul victimei. Până atunci, este necesar ca procurorii să-l audieze pe Deliu", a afirmat sursa Crime Moldova.

Amintim că victima, un bărbat de 30 de ani, a decedat în noaptea de 24 mai, la Institutul de Medicină Urgentă, după ce a fost bătut într-un club de noapte din cadrul Centrului Comercial „Atrium” din Capitală.

În acest caz, au fost reținuți apoi arestați pentru 30 de zile doi sportivi: Mihai Pârgaru și Aurel Ignat.

În urma bătăii, omenii legii au inițiat 3 cauze penale pentru huliganism, vătămare medie și gravă a integrității corporale, soldată cu deces.

Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă până la 15 ani de închisoare.

Deliu este tânărul îmbrăcat în haine roșii, căruia Ignat îi dă chipiul său:

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter