main logo
3076

Bătaie mortală. Damir: Ignat și Pârgaru nu sunt membri ai Federației K1

Cei doi sportivi, reținuți în cazul decesului bărbatului bătut cu bestialitate în fața unui club din Chișinău, nu sunt membri ai Federației de K1, afirmă președintele acesteia, Dorin Damir.

Bătaie mortală. Damir: Ignat și Pârgaru nu sunt membri K1

„Niciunul din ei nu participă la proiectele FEA (n. r. - Fighting & Entertainment Association). Aurel Ignat a participat anterior la mai multe competiții dar mai mult de un an și ceva nu participă și nu are atribuții la Federația K1. El a ales o altă cale - România și alte țări”, a declarat Damir pentru Agora, care a calificat cazul drept unul „foarte regretabil și ieșit din comun”.

„Mă uit foarte negativ la aceste lucruri. E urât. Organele abilitate să-și facă datoria obiectiv, să examineze cazul, să vedem rezultatul anchetei. Asta e tot ce pot comenta. Nici unul și nici altul, la moment, chiar și înainte, nu au legătură cu Federația K1 și proiectele profesioniste desfășurate de aceasta”, a mai spus Damir.

„Pe Mihai Pârgaru nu-l cunosc. Singur am ridicat materiale, fotografiile, că nu îl țin minte. Ignat mi-e cunoscut deoarece a participat, pare-mi-se e campion mondial la Federația de K1. A fost un sportiv, pe timpuri, cu destul de multă perspectivă, la amatori și profesioniști. Și-a ales alți parteneri din România. Eu respect alegerea tuturor. Nu suntem în relații, legături, ei sunt bărbați mari, nu copii mici să stai lângă ei. Clubul unde se antrenează era în România în ultimul timp”, ne-a spus președintele FEA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării