main logo
9818

Bătaie între prieteni în curtea spitalului: Un bărbat a murit

O seară între trei prieteni s-a terminat cu o bătaie crâncenă, soldată cu internarea în stare gravă a unui bărbat de 34 de ani.

Bătaie între prieteni în curtea spitalului: Un bărbat a murit

Totul a avut loc pe 27 decembrie, în spatele spitalului din orașul Râșcani, transmite Știri.md.

Inițial, cei trei bărbați au ieșit la o bere, însă la un moment dat, între aceștia s-a iscat o ceartă.

Cei trei bărbați s-au luat la bătaie, iar când au văzut că victima a căzut la pământ, fiind abundată de sânge, au chemat ambulanța.

Sursele Știri.md au declarat că doi prieteni l-au bătut crunt pe amicul lor de 34 de ani, după care au privit cum acesta stă neputincios într-o baltă de sânge, iar abia peste 40 de minute au chemat ajutorul.

Mai mult, sursele noastre au declarat că cei trei bărbați erau prieteni buni, iar victima și unul dintre agresori erau rude.

În urma loviturilor puternice, bărbatul a fost în stare extrem de gravă, iar medicii susțin că acesta ar fi fost lovit la cap cu un obiect dur.

După șase zile de comă, bărbatul a decedat, iar soția acestuia, rămasă singură cu doi copii, a scris o plângere la poliție.

De cealaltă parte, agresorii susțin că l-au lovit pe bărbat doar cu un pumn, deși unul dintre ei era beat criță și nici nu ține minte ce s-a întâmplat.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Râșcani, Lilia Harea, a declarat că poliția a fost alertată de medicii spitalului, cazul fiind deja înregistrat.

Materialele pe acest caz au ajuns la Procuratură, iar în prezent se adună toate materialele necesare pe acest caz.

Bărbații sunt cercetați în stare de libertate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării