main logo
19939

Bătaie în Capitală: Un agent de pază a rămas fără o bucată de ureche

O bătaie în plină stradă a avut loc ieri, 20 august, în municipiul Chișinău. Drept urmare, un bărbat a rămas fără o bucată de ureche, iar celălalt a fost reținut pentru 72 de ore.

Bătaie în Capitală: Un agent de pază a rămas fără o bucată de urecheFoto: Știri.md/Arhivă

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, totul s-a întâmplat ieri, 20 august, pe strada Mihai Viteazul din sectorul Buiucani, transmite Știri.md.

Oamenii legii din cadrul IP Buiucani au fost sesizați precum că doi bărbați au intrat în conflict și s-au bătut.

În cadrul documentării s-a stabilit că suspectul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, i-a cauzat leziuni celuilalt bărbat, la fel de 30 de ani, care activa în calitate de agent de pază. Drept urmare, celui din urmă i-a fost acordate îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă penală. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite, iar bărbatul care a sărit la bătaie a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit canalului de Telegram Ultima Oră, în urma bătăii, agentul de securitate al Digital Park a rămas fără o bucată de ureche. S-a întâmplat după ce i-a făcut observație unui cuplu cu copil, venit să facă fotografii, însă cearta a degenerat în altercații.

Video: Telegram/Ultima Oră

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării