main logo
9691

Bătaia mortală de la Atrium: Unul dintre suspecți, la sala de forță

La un an de la omorul unui tânăr de 28 de ani de lângă Centrul comercial Atrium, unul dintre cei doi luptători K-1, învinuiți de comiterea crimei, Mihai Pîrgaru, se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bătaia mortală de la Atrium: Un suspect eliberat e la sala de forță

După ce a fost eliberat din arest la domiciliu, acesta a revenit la antrenamente. Mai mult decât atât, fostul deputat PDM, Constantin Țuțu, a distribuit o fotografie pe o rețea de socializare în care apare și suspectul, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

De menționat că prima persoană reținută în acest caz a fost tot Mihai Pîrgaru.

Amintim că bătaia de la Discoteca Edgo a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018. În urma altercației, au fost transportați la Spitalul de Urgență Aurel Ignat, cu o plagă la cap, și Sergiu Bejenari, care a decedat peste șase zile din cauza loviturilor.

Potrivit polițiștilor care au venit atunci la Spitalul de Urgență la solicitarea medicilor, toți participanții la încăierare erau în stare avansată de ebrietate. Ivan Bejenari și fetele care îl însoțeau au declarat că Sergiu ar fi căzut de pe scări. Ulterior, acest caz a avut o mediatizare largă după ce concubina bărbatului decedat, dar și fetele care îl însoțeau la discotecă, l-au învinuit public pe Ignat de comiterea crimei.

Aurel Ignat și Mihai Pîrgaru s-au predat benevol după ce presa a anunțat despre decesul lui Bejenari, iar Eugen Deliu, fiul unor afaceriști din Chișinău, a dispărut, fiind dat în urmărire generală. Pîrgaru și Ignat au stat 6 și respectiv 7 luni în arest preventiv, apoi transferați în arest la domiciliu.

Procuratura a mai intentat un dosar penal în care Aurel Ignat are statut de parte vătămată, iar Ivan Bejenari, polițistul Sergiu Bradu și un prieten care le-a adus bâta din mașină au statut de învinuit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării