main logo
49261

Bătaia de la Ciocana cu adolescente: Cine sunt agresoarele

O bătaie groaznică a avut ceva timp în urmă în sectorul Ciocana al Capitalei. Un grup de tinere lovesc şi înjosesc o fetiţă, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

Bătaia de la Ciocana cu adolescente: Cine sunt agresoareleColaj: știri.md

În video se aude cum tinerele folosesc cuvinte necenzurate, o pun pe fetiţă în genunchi lângă un perete şi o lovesc cu picioarele în faţă.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati ne-a declarat că poliția nu a fost sesizată în urma acestui caz.

''În urma imaginilor video publicate ne-am autosesizat, iar polițiștii urmează să întreprindă toate măsurile pentru a identifica persoanele din imagine cât și unde s-a întâmplat cazul dat'', a declarat ofițerul de presă. 

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de oamenii legii.

Ulterior, Lilian Luca, şeful adjunct al Poliţiei Capitalei a venit cu un comentariu în acest sens. "Un caz sfidător şi obraznic. În municipiu demult nu am avut asemenea situaţii", a declarat Luca pentru Publika.md.

"Persoanele sunt identificate. Urmează audieri şi documentarea cazului. Este vorba despre nişte tinere, de 13-16 ani. Sunt eleve ale liceului Olimp, Ginta Latină şi Berezovski. Cazul este în gestiunea Inspectoratului de Poliţie Ciocana şi vom lua decizii pe el în cel mai scurt timp. Într-adevăr, este un caz sfidător şi obraznic. În municipiu demult nu am avut asemenea situaţii. Răspunderea va fi pe măsură, destul de dură şi obiectivă", a declarat şeful adjunct al Poliţiei Capitalei, Lilian Luca.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării