11 septembrie, 07:24
1 755
2
Barza hoinară ajunsă din Ocnița la Bălți e o adevărată vedetă pe Tik Tok
11 septembrie, 07:24
1 755
2

Koko, așa îi spune cocostârcului, care, în luna iunie, a fost găsit în cimitirul din satul Hădărăuți, raionul Ocnița, și a fost adoptat de o familie din localitate.

Foto: btv.md

După ce a hoinărit prin Bălți mai multe zile, astăzi barza s-a revăzut cu familia în care este al cincilea membru, transmite Știri.md cu referire la Btv.md.

Revederea a fost plină de emoții, spune Veronica, cea care a găsit pasărea pe când era încă un mic pui. De la începutul verii acesta a trecut prin perioada de adaptare cu familia nouă, a fost învățat să mănânce, iar primele lecții de zbor tot de membrii familiei a fost învățat.

La numai câteva luni de viață, barza a reușit să viziteze și mai multe locații din Bălți. În aceste zile cât a zburat deasupra orașului, era supravegheat cu ajutorul internauților de angajații unei clinici veterinare din Bălți.

Au fost multe variante legate de viitorul berzei, care deja este o mare vedetă pe rețelele de socializare. Însă familia spune că o vor lua înapoi acasă.

Pe Tik Tok, filmulețele video despre cum a crescut Koko, au adunat mii de vizualizări și like-uri. Pasărea și-a luat astăzi rămas bun de la orașul în care a făcut o escapadă și în care a arătat că este cu adevărat o vedetă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter