main logo
36603

Bărbatul în mașina căruia a urcat tânăra din Orhei a fost reținut

Șoferul mașinii în care a urcat tânăra de 19 ani din Orhei, care a dispărut de cinci zile, a fost reținut pentru 72 de ore, anunță Inspectoratul General al Poliției. Acesta nu colaborează cu ancheta.

Bărbatul în mașina căruia a urcat tânăra din Orhei a fost reținutColaj: Știri.md

Mașina a fost localizată aseară, după ce oamenii legii au oprit pentru verificări fiecare automobil de aceeași marcă, întrucât numărul de înmatriculare din imaginile video nu era vizibil, transmite Știri.md.

Bărbatul reținut are 45 de ani și nu colaborează cu ancheta. Tânăra până acum nu a fost găsită.

„Actualmente, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere care ne-ar ajuta să localizăm tânăra. Fata este în continuare căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stații de vulcanizare, spălătorii auto, stâni și alte locații. Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate.

În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, colegii din subdiviziunile specializate, laboratorul Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari cu ATV-uri, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei”, informează Poliția.

Semnalmentele tinerei: înălțimea 1,65 m, păr castaniu, ochi căprui. În momentul plecării, fata purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră.

Citește și: Momentul în care tânăra dispărută din Orhei urcă într-o mașină de ocazie

Citește și: Iubitul tinerei dispărute: Am stat până seara la cămin, sperând că se va întoarce

Citește și: Tânăra dispărută acum patru zile era însărcinată: Ultimele mesaje trimise iubitului

Citește și: O fată de 19 ani a dispărut din Orhei. Poliția cere ajutor cetățenilor

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării