main logo
21752

Bărbatul împușcat mortal la Nisporeni se pregătea de nunta fiicei

O familie din Nisporeni acuză procurori din raion de corupție. Aceasta susține că oamenii legii ar fi fost mituiți ca să-i scape de pedeapsă pe 5 indivizi care, sâmbăta trecută, au ucis un bărbat de 39 de ani.

Bărbatul împușcat mortal la Nisporeni se pregătea de nunta fiicei

Șeful adjunct al procuraturii respinge acuzățiile și spune  investigația se desfășoară conform legii, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară în satul Vulcănești. Din imaginile filmate de o cameră de supraveghere instalată în gospodăria victimei se vede cum aceasta iese în drum, după care de poartă se apropie două mașini, din care coboară mai multe persoane. 

Oamenii legii spun  bărbatul a fost împușcat de trei ori.

Victima, care avea 39 de ani, a sat în urmă patru copii. 

În momentul în care a fost împușcat, bărbatul descărca darurile pentru nunta fiicei sale, care urmă aibă loc în această duminică.

Acum, în loc de nuntă, oamenii se pregătesc de înmormântare

Rudele spun  victima era o persoană liniștită. Cu câteva zile înainte de tragedie însă, ar fi avut un conflict cu suspecții. Aceștia nu ar fi putut împărți drumul din sat, susține fratele răposatului.

Un martor ne-a spus în ziua în care s-a produs crima, suspecții ar fi fost auziți cum vorbesc  vor -l omoare pe bărbat.

Bărbatul suspectat  a săvârșit crima este pasionat de arme, spun oamenii din sat.

Rudele afirmă inițial, oamenii legii au reținut cele cinci persoane suspectate de omor, după care patru dintre ele au fost eliberate.

Indivizii nu au mai fost văzuți prin sat de atunci. Ei spun  suspectul i-ar fi mituit pe procurori pentru a scăpa basma curată.

Mai mult, oamenii se plâng au fost amenințați de suspecți și spun  dacă oamenii legii nu le vor face dreptate, ei și-o vor face singuri

Adjunctul procurorului șef de la Nisporeni, care se ocupă de caz, ne-a spus  a fost reținută o singură persoană în vârstă de 23 de ani, care a tras din arma deținută legal. 

Statutul celor 4 indivizi care au fost eliberați, urmează fie stabilit. 

Acesta mai susține deși rudele victimei îi acuză pe oamenii legii de corupție, nicio plângere în acest sens nu a fost depusă

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul bănuit de omor ar putea fi condamnat la detenție pe viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării